Tips voor eigen huis bouwen

vervolg tips

Bureau

 • Avila Architecture is een architectenbureau dat projecten en idee├źn realiseert vanuit een hedendaagse visie op design en duurzaamheid.

  Wij vinden dat een particuliere opdrachtgever de volle ondersteuning van zijn architecten en projectteam moet krijgen. Daar gaan wij voor.

  Wij geloven dat complexe stedelijke opgaven het best worden aangepakt met een krachtig concept. Een stedelijk concept dat gebaseerd is op duurzaamheid en realisatie.

  Per project wordt een projectteam opgesteld met als leidraad creativiteit, flexibiliteit en productiviteit.

  Wij geloven in de kracht van de schets, als bron van creativiteit voor een goed project. Tegelijkertijd is onze werkwijze gebaseerd op  Build Information Model (BIM) platforms, waardoor wij belangrijke aspecten van het project, zoals ontwerp, materialisatie, planning en kosten altijd geactualiseerd hebben in een virtueel 3D model.

  .

 • Avila Architecture gelooft in Architectuur.

  Architectuur als discipline, als vak, waar kennis en kunde van bouw de basis vormen voor ons werk.

  Goed ontwerpen is: duurzaam, helder, eenvoudig, mooi, innovatief, integer, doorstaat alle trends, laat ruimte voor de zelfexpressie van de gebruiker.

  Voor ons is moderne architectuur niet een bouwstijl maar een manier van werken en doen. Wij zijn modern in de zin dat wij onderzoekend aan het werk gaan,  actuele middelen inzetten voor onze projecten en inspiratie halen uit de wereld waar wij nu in leven.

   

  .

 • Antonio Paiva (1966) is architect, stedenbouwkundig, docent en onderzoeker. Hij is de oprichter en directeur van Avila Architecture.

  .

 • Stopperknoop 10
  1319 GK Almere
  Tel : +31 36 7370507
  Fax: +31 84 8350492
  Mob: +31 6 27483856

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  of neem contact met ons via het contactformulier

  .