Een huis voor deze plek...

gespecialiseerd in particuliere woningbouw

Tips

vervolg tips

Diensten

Woning Ontwerp

Definitief Ontwerp en Omgevingsvergunning voor nieuwbouw v.a. €8.000,-

Woning Ontwerp

Bureau

 • Avila Architecture is een architectenbureau dat projecten en ideeën realiseert vanuit een hedendaagse visie op design en duurzaamheid.

  Wij vinden dat een particuliere opdrachtgever de volle ondersteuning van zijn architecten en projectteam moet krijgen. Daar gaan wij voor.

  Wij geloven in de kracht van de schets, als bron van creativiteit voor een goed project. Tegelijkertijd is onze werkwijze gebaseerd op  Build Information Model (BIM) platforms, waardoor wij belangrijke aspecten van het project, zoals ontwerp, materialisatie, planning en kosten altijd geactualiseerd hebben in een virtueel 3D model.

  Avila Architecture gelooft in Architectuur.

  Architectuur als discipline, als vak, waar kennis en kunde van bouw de basis vormen voor ons werk.

  Goed ontwerpen is: duurzaam, helder, eenvoudig, mooi, innovatief, integer, doorstaat alle trends, laat ruimte voor de zelfexpressie van de gebruiker.

  Voor ons is moderne architectuur niet een bouwstijl maar een manier van werken en doen. Wij zijn modern in de zin dat wij onderzoekend aan het werk gaan,  actuele middelen inzetten voor onze projecten en inspiratie halen uit de wereld waar wij nu in leven.

 • apa loRes
  dr. ir. Antonio Paiva (1966) is architect, stedenbouwkundige, docent en onderzoeker. Hij is de oprichter en directeur van Avila Architecture.

  Met HaskoningDHV, Antea en Sweco, werkte hij als architect en stedenbouwkundige in Nederlandse en Internationale projecten (2000-2012).

  HIj is expert in het gebied van woningontwerp, duurzame bouwmethodes (kruisslaghout CLT Cross-Laminated-Timber)  en innovatieve ontwerp- en bouwprocessen. Hij doceert over deze en andere thema's bij de Academie van Bouw en Infra van Avans Hogeschool in Den Bosch en Tilburg.

  Met Avila Architecture ontwerp hij villa's, woningen, interieurs en verbouwing voor particuliere opdrachtgevers. In zijn visie is zelf-bouw de kans voor opdrachtgevers om een echte huis voor henzelf te ontwerpen dat duurzaam, mooi een persoonlijk is.

   
 • Stopperknoop 10
  1319 GK Almere
  Tel : +31 36 7370507
  Fax: +31 84 8350492
  Mob: +31 6 27483856

  info@avila-architecture.nl

  of neem contact met ons via het contactformulier