bureau

Avila Architecture is een architectenbureau dat projecten en ideeën realiseert vanuit een hedendaagse visie op design en duurzaamheid.

Wij vinden dat een particuliere opdrachtgever de volle ondersteuning van zijn architecten en projectteam moet krijgen. Daar gaan wij voor.

Wij geloven in de kracht van de schets, als bron van creativiteit voor een goed project. Tegelijkertijd is onze werkwijze gebaseerd op  Build Information Model (BIM) platforms, waardoor wij belangrijke aspecten van het project, zoals ontwerp, materialisatie, planning en kosten altijd geactualiseerd hebben in een virtueel 3D model.

Avila Architecture gelooft in Architectuur.

Architectuur als discipline, als vak, waar kennis en kunde van bouw de basis vormen voor ons werk.

Goed ontwerpen is: duurzaam, helder, eenvoudig, mooi, innovatief, integer, doorstaat alle trends, laat ruimte voor de zelfexpressie van de gebruiker.

Voor ons is moderne architectuur niet een bouwstijl maar een manier van werken en doen. Wij zijn modern in de zin dat wij onderzoekend aan het werk gaan,  actuele middelen inzetten voor onze projecten en inspiratie halen uit de wereld waar wij nu in leven.